Home/Productdetails


XXL chunky knit bedloper 100% merino wol - L
Artikel nr: XXL002L
Artikel is op voorraad
Prijs
215,00 per stuk 
Aantal 
 
 

Specificaties

Heerlijk zachte bedloper van 100% Merino wol.

Deze handgemaakte woondeken is gebreid met grove XXL steken voor een extra stoere, robuuste look! Prachtig voor decoratief gebruik als bedloper over het voeteneinde van het bed.

De chunky knit woondekens worden op maat gemaakt. Daarbij is het mogelijk om zelf de kleur en de afmetingen door te geven, er is keus uit meer dan 60 kleuren.

En fijn om te weten: alle wol die we gebruiken is 100% pure merino wol afkomstig van Europese merino schapen die volgens biologische normen gehouden worden (en bovendien mulesing-free!).

 

Gebruik
Deze deken is prachtig ter decoratie op o.a. het bed, de bank, de tuinbank of waar je ook maar gezelligheid wil creëren.
Merinowol is een prachtig maar kwetsbaar natuurproduct. De kwaliteit en het onderhoud van de wol bepalen voor een groot deel hoe lang jouw woondeken mooi blijft.
Lontwol is pure wol die op het wassen en kammen na niet bewerkt en in elkaar gedraaid is zoals bij bewerkte wol wel het geval is. Dit zorgt ervoor dat de wol lekker zacht en volumineus is, maar dit vraagt wel iets meer goede zorg om je deken zo mooi mogelijk te houden.

Geniet daarom zo lang mogelijk van deze prachtige deken door er voorzichtig mee om te gaan. Hoe intensiever of ruwer de deken gebruikt wordt, hoe meer dit te zien zal zijn.
Het is normaal dat de wol door de tijd heen hechter zal worden omdat deze door wrijving zal vervilten. Ook zullen er afhankelijk van hoe intensief het gebruik is pluisjes ontstaan, dit is normaal voor wol en deze kun je er eventueel voorzichtig afknippen, het is beter om er niet aan te trekken.

 

Onderhoud:
De gebruikte merino lontwol is van hoogwaardige kwaliteit. Wol is van nature anti-bacterieel en in zekere mate vuilafstotend en zelfreinigend waardoor regelmatig even luchten meestal voldoende is om de deken fris te houden.

Het wassen van de deken wordt afgeraden omdat de deken daardoor zijn luchtigheid en volume zal verliezen en zal gaan vervilten.
Mocht je de deken toch echt willen wassen dan is het eventueel mogelijk om deze te laten reinigen bij een goede stomerij (vermeld daarbij altijd dat het om lontwol gaat).

 

Andere maten

Bekijk hier de mogelijke kleuren en alle maten XXL chunky knit woondekens

Deze loper wordt op bestelling gemaakt in een kleur naar keuze. De levertijd is 10-21 werkdagen.
Spoedleveringen zijn eventueel mogelijk tegen meerprijs.

Let op: dit artikel wordt op maat gemaakt, ruilen of retourneren is daarom niet mogelijk!


Artikel nr
XXL002L
Formaat
70x240 cm
Bezorging en retourneren