Home/Productdetails


Strandlaken Roundie Venice Beach ∅ 150 cm
Artikel nr: roundie7
Voorraad is laag
Prijs
79,90 69,90 per stuk 
Aantal 
 
 

Kies een van de product opties:
Product opties:
Specificaties

Dit ronde strandlaken is de must-have voor deze zomer! Ze werden al gespot op het strand van Ibiza en bloggers lopen er mee weg. Dit is het item waarmee jij gezien wilt worden tijdens een dagje strand.

Ze zijn gemaakt van 100% katoen, waardoor ze extra zacht en absorberend zijn. Ideaal voor een dag aan het strand, aan het zwembad of op de boot. De luxe ronde beach towels zijn de perfecte strandlakens voor een zomerse dag aan het strand, op het water in de boot, aan het zwembad of waar je ook bent.

Deze ronde hippie mandala kleden zijn ideaal voor op het strand, het park, festivals maar zijn off season ook in je interieur te gebruiken bijvoorbeeld als plaid, voor het hele jaar beach vibes in huis.

De badhanddoeken hebben een diameter van maar liefst 150 cm en zijn rondom versierd met hippe kwastjes.

Een echte zomerse musthave om heerlijk op te ontspannen. Handgemaakt van gekamd, eerlijk katoen De ronde beach towels zijn gemaakt van de beste, eerlijke materialen.

Uniek is het gebruik van 100% gekamd katoen, waardoor de strandlakens extra zacht aanvoelen, goed absorberend zijn en snel drogen. Het gebruikte katoen is van zware kwaliteit en dat voel je direct. Als je een ronde beach towel vasthoudt dan weet je zeker dat je een bijzonder strandlaken in handen hebt.

Kleur
blauw, wit

Afmetingen
Diameter 150 cm

Materiaal
100 % biologisch fair-trade katoen

De Roundies worden handgemaakt van 100% EERLIJK katoen Dit wil zeggen dat het katoen is verkregen van niet-gemodificeerde katoen en wordt verbouwd zonder kunstmest, pesticiden en chemische bestrijding middelen.
Om de landbouw grond niet uit te putten wordt de teelt van katoen op de landerijen afgewisseld met peulvruchten en of granen. Ook de gebruikte textiel verf is een verantwoorde keuze, deze bevat geen zware metalen.

Was advies: was de handdoek de eerste keer afzonderlijk met een goed wasmiddel en gebruik geen wasverzachters.
Koud wassen aanbevolen.


Artikel nr
roundie7
Formaat
150cm
Materiaal
Biologisch fair-trade katoen
Labels
Bezorging en retourneren